Vodnjan okolica, renovirana kamena kuća sa objektima u dvorištu

Vodnjan, Vodnjan

187.000 €
831 €/m2
Haus 225 m2

Prodaje se renovirana, nedovršena tradicionalna istarska kamena kuća u malom selu u okolici Vodnjana. Kuća ima građevinsku dozvolu iz 2007. godine i renovirana je do osnovne roh bau faze. Kuća je dimenzije 15*6, 75=101 m2 bruto tlocrtne površine. Ima tri etaže (prizemlje, kat i potkrovlje), svaka netto korisne tlocrtne površine 75 m2, dakle, kuća ima sveukupno oko 225 m2 površine.

 

Kuća je građena od kamena i cigle, a pokrivena je crijepom. Međukatne kostrukcije i krov su napravljeni od armiranog betona, kao i unutarnje stubište koje povezuje sve tri etaže. Kuća ima svoje brojilo za struju i priključak za vodu, a septička jama je započeta, ali ju je potrebno dovršiti. Ostali grubi građevinski radovi su izvedeni, a da bi se kuća dovela do dovršenja potrebno je izvesti ostale obrtničke radove. Obzirom na prodajnu cijenu i površinu ove kuće, budući vlasnici imaju mogućnost da kuću dovrše po značajno nižoj cijeni u odnosu na prodajne cijene sličnih dovršenih kuća, pogotovo ako se i sami bave obrtničkim radovima.

 

Kuća ima ograđenu okućnicu od 220 m2, koja je đelomično uređena, popločena kamenom. Parkinga ima za nekoliko automobila. U dvorištu se nalaze pomoćni objekti (garaža, konoba) koji su legalizirani i posjeduju Rješenje o izvedenom stanju.

 

Kuća je udaljena 5 km od Vodnjana, koji pruža odličnu pristupačnost i blizinu istarske autoceste, čineći ovu lokaciju idealnom za brz pristup atrakcijama u Istri. Savršen izbor za obitelji koje traže prostran i udoban dom u mirnom prirodnom okruženju blizu mora ili za investitore zainteresirane za profitabilan turistički najam.

 

Za više informacija i dogovor o razgledavanju, slobodno nas kontaktirajte.

 

Angaben

  • Gesamter Preis: 187.000 €
  • Preis pro Quadratmeter: 831 €/m2
  • Objekt: Haus
  • Quadratur: 225 m2
  • Zimmeranzahl: 3
  • Anzeigenchiffre: I11-928

Kennzeichen

  • Ajouriert:
    26/03/2024
  • Anzeigenchiffre:
    I11-928

Investa Real Estate Fažana Poreč

Voćarska 2
52212 Fažana

Alle Anzeigen des Nutzers
Top