Loborika, Obiteljska kuća s garažom i prostranim dvorištem

Marčana, Loborika

363.000 €
2.750 €/m2
Haus 132 m2

Prodaje se atraktivna prizemnica s garažom i prostranim ograđenim dvorištem u okolici Loborike.

Ova izvanredna nekretnina predstavlja savršenu priliku za one koji traže prostran i udoban dom u mirnom okruženju, ili za investitore zainteresirane za turistički najam.

Smještena na prostranoj parceli od 1. 000 m², ova nekretnina uključuje prizemnicu površine 132 m² s dvije spavaće sobe, garažu, kućicu za alat, te bogato uređenu okućnicu.

 

Ključne značajke:

Površina: Kuća zauzima ukupnu površinu od 132 m², uključujući garažu od 16 m², na parceli od 1. 000 m2.

Raspored: Sadrži natkriveni ulaz, ulazni hodnik, dnevni boravak i kuhinju, 2 spavaće sobe, kupatilo i wc, dvije ostave, veliku natkrivenu terasu

Lokacija: Smještena je u mirnom naselju blizu Loborike, sa uređenim pristupnim putem, orijentirana prema jugu, idealno za miran obiteljski život ili turistički najam

Izgradnja i opremljenost: Izgrađena je 2004. godine, opremljena je PVC stolarijom, klima uređajem, centralnim grijanjem na plin i spojena je na vlastitu septičku jamu.

 

Kuća ima građevinsku i uporabnu dozvolu, čisto vlasništvo, bez tereta.

 

Okućnica je pravi raj za ljubitelje kućnih ljubimaca, prirode i vanjskih aktivnosti. Djelomično popločana, s pažljivo uređenim vrtom, bujnim maslinikom i dovoljno prostora za parkiranje, ova okućnica pruža neograničene mogućnosti za opuštanje i uživanje na otvorenom. Postoji i dovoljno mjesta za izgradnju velikog bazena, što bi bilo idealno za ljetne dane. Okućnica je potpuno ograđena.

 

Loborika je malo mjesto koje se nalazi 7 km sjeveroistočno od Pule u neposrednoj blizini raznih zanimljivosti i atrakcija koje nudi ova popularna turistička destinacija, uključujući povijesne spomenike, prekrasne plaže i raznolike kulturne događaje. Loborika se nalazi otprilike 5 kilometara sjeverno od Zračne luke Pula. Blizina aerodroma može biti vrlo interesantna potencijalnim vlasnicima ove nekretnine u Loboriki jer im omogućava brz i jednostavan pristup svojoj nekretnini u kojoj mogu garažirati svoj auto na sigurnom. Loborika je udaljena oko jedan kilometar od istarske autoceste, što čini ovo mjesto iznimno pristupačnim i dobro povezanim sa svim mjestima u Istri i šire.

 

Ovo je iznimna prilika za stjecanje kvalitetne nekretnine u prekrasnom dijelu Istre, savršene za život ili kao profitabilna investicija.

 

Za više informacija i dogovor o razgledavanju, slobodno nas kontaktirajte.  

 

Angaben

  • Gesamter Preis: 363.000 €
  • Preis pro Quadratmeter: 2.750 €/m2
  • Objekt: Haus
  • Quadratur: 132 m2
  • Zimmeranzahl: 2
  • Einrichtung: Möbliert
  • Bäderanzahl: 1
  • Baujahr: 2004
  • Anzeigenchiffre: I11-901

Kennzeichen

  • Ajouriert:
    26/03/2024
  • Anzeigenchiffre:
    I11-901

Investa Real Estate Fažana Poreč

Voćarska 2
52212 Fažana

Alle Anzeigen des Nutzers
Top