Rovinj - ZA INVESTICIJU!!! zakup poslovne zgrade

Rovinj, Rovinj

15 €
Gewerbliches Objekt 1.260 m2

Posredujemo u zakupu poslovne zgrade smještenoj na odličnoj lokaciji, nedaleko od centra grada Rovinja. Zgrada je izgrađena do razine visokog roh-bau izdanja i kao takva se iznajmljuje, ali postoji i mogućnost najma uređene zgrade – sve informacije na upit!!!Površina zgrade iznosi 1260, 41 m2 (brutto 1472, 10m2) što se odnosi na tri nadzemne i jednu podzemnu etažu. Poslovna zgrada ima dvorište veličine 1683 m2 s 30 parkirnih mjesta. Podzemna etaža = 243, 44 m2Prizemlje = 338, 86 m21. kat : 338, 97 m22. kat : 339, 14 m2

Na svakoj nadzemnoj etaži nalazi se po 5 poslovnih prostora različite površine od 25 m2, do 50 m2 i 100 m2 te ima ukupno 15 poslovnih prostora i 15 sanitarnih čvorova. Na podzemnoj etaži nalazi se još 6 poslovnih prostora i četiri sanitarna čvora, sa garderobama i tuševima.

Poslovna zgrada ima:- individualni sustav grijanja i klimatizacije, sa neposrednim mjerenjem utroška energije za svaku poslovnu jedinicu, video nadzor, alarmni sustav, protuprovalna vrata, internet priključak , max-tv, telefonski priključak- odlična zvučna i toplinska izolacija (ugrađena je najkvalitetnija Schϋco aluminijska stolarija sa Izo- Low E termičkim staklima 4-16-ARGON-4 i lamistal staklima otpornim na udarce, te Demit fasada sa stiroporom od 8 cm i vrlo kvalitetnom i dekorativnom akrilnom bojom- upotreba modernog dizala iz podzemne etaže do II kata (prilagođeno i osobama sa smanjenom pokretljivošću)- sanitarni čvorovi na svim etažama u hodnicima, uz mogućnost izgradnje sanitarnog čvora ili umivaonika u svakom poslovnom prostoru- upotreba nadzemnog parkirnog mjesta sa ukupno 30 (trideset) parkirnih mjesta, (u koji su uključena i parkirna mjesta za osobe sa smanjenom pokretljivošću)Poslovna zgrada pruža razne mogućnosti poslovanja, te je pogodna za poliklinike, razne ordinacije, ljekarne, urede, agencije, uslužne đelatnosti i sl.

Obilazak nekretnine moguć je isključivo uz prethodni dogovor i rezervaciju termina.

Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju u uredu agencije.

Standardna poslovna politika agencije Anita tim nekretnine je organiziranje razgledavanja nekretnine nakon što klijent potpiše  standardni agencijski ugovor. Potpisivanje ovog ugovora osnovni je uvjet na koji se nastavljaju daljnje aktivnosti povezane s kupnjom nekretnine, a to sve je utemeljeno na Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina i Zakonu o zaštiti podataka.

Kupac plaća agencijsku proviziju u visini jedne najamnine+PDV.

 www. NekretnineAnitaTim. hr

 

Angaben

  • Gesamter Preis: 15 €
  • Objekt: Gewerbliches Objekt
  • Quadratur: 1.260 m2
  • Zimmeranzahl: 10
  • Stock: 2
  • Anzeigenchiffre: A31-1196

Kennzeichen

  • Ajouriert:
    15/04/2024
  • Anzeigenchiffre:
    A31-1196

NEKRETNINE ANITA TIM

Ulica hrvatske mornarice kbr. 1-E
21000 Split

Alle Anzeigen des Nutzers
Top