Fruska gora vikendica u potpuno prirodnom ambijentu

Beočin, Okolina - Grabovo

Cliquez pour activer le plan
59,000 €
843 €/m2
Maison de vacances 70 m2

Ukoliko tragate za vikendicom u kojoj ćete moći da se resetujete i u kojoj ćete moći da boravite u potpuno prirodnom okruženju onda je ova nekretnina pravi izbor za Vas. Daleko od grada, okružena šumom, sa asfaltnim prilazom gde nemate nikakvih komunalnih računa a imate sve uslove za boravak…

 

Lokacija Fruška gora-put ka “Vili Ravne”

Vikendica se nalazi na Fruškoj gori na potezu između Grabova, Sviloša i Ležimira-potez “Dolina mira” i to na putu koji vodi ka Titovoj vili poznatijoj kao “Vila Ravne”. Potez na kome je napravljena spada u zonu prvog stepena zaštite Nacionalnog parka i ova lokacija je udaljena oko 35 km od Novog Sada i oko 90 km od Beograda. Pored ove vikendice okolo postoji još svega par vikendica i na ovom području više nije dozvoljena izgradnja novih.

Ono što je veliki plus kod ove vikendice jeste i to što Vas asfaltni put vodi do iste i to predstavlja retkost u vikend naseljima ovakvog tipa. (oko 700 m od glavnog puta koji vodi od Sviloša prema Ležimiru).

 

Fruškogorska vikendica iz osamdesetih …

Vikendica površine 36 m2 u osnovi na dve etaže zidana je u vreme osamdesetih godina kao i većina drugih na Fruškoj gori po šablonu da su dve etaže spojene spoljnim stepenicama. U donjoj etaži nalaze se dve prostorije i natkrivena terasa a u gornjem (spavaćem) delu jedna velika soba , hodnik i kupatilo i terasa. Iznad ovog nivoa nalazi se tavanski prostor koji takođe može da se prilagodi u dodatni spavaći deo.

Vikendica je zidana crvenom fasadnom ciglom i kamenom i savršeno se uklopila u prirodno okruženje i okolinu. Vikendica je održavana, a na istoj je postavljena nova drvena stolarija . Krov i oluci su potpuno novi postavljeni pre godinu dana. Vikendicu u ovom momentu treba osvežiti  nekom novom idejom i vizijom.

Ova vikendica je uknjižena kao stambena kuća što omogućava kupovinu i ljudima koji nemaju državljanstvo Republike Srbije. Sam objekat nije na teritoriji Nacionalnog parka.

 

Plac površine 17 ari ozelenjen i potpuno uređen…

Plac površine 1700 m2 je  vrlo blagog nagiba i tako koncipiran da se u prednjem delu nalazi travnata površina i par stabala a u gornjem delu placa je sazidana vikendica. Na placu se nalazi 6-7 stabala oraha, 5-6 borova  kao i stablo kruške, jabuke …Od same kapije kroz plac je napravljena i betonska staza koja vodi do samog objekta.

 

Infrastruktura vikendice

Znate li šta znači imati na ovoj lokaciji sopstvenu vodu.

Na placu se nalazi kopani bunar preko 30 m dubine a struja je rešena solarnim panelima. Ono što je potrebno doraditi jeste kupovina hidropaka i sprovođenje vode u sam objekat. Kanalizacija je rešena septičkom jamom.

Ova vikendica je pre svega za ljubitelje prirode u pravom smislu reči i za ljubitelje onih iskonskih vrednosti koje ovakvo okruženje pruža. Ova vikendica je idealna za porodice koji žele svojoj deci da pokažu šta znači biti u prirodi i kako se u ovakvom ambijentu najbolje resetuje od svih gradskih svakodnevnica i stresa. Ova vikendica je za vizionare koji već sada shvataju prednosti ovakvih lokacija i poente ovakvog vida odmora.

Nadamo se da smo Vam dali dosta informcija, a ako imate bilo kakvih pitanja stojimo Vam na raspolaganju, zovite, pitajte, zakažite gledanje.

Kontakt

Information

  • Prix total: 59,000 €
  • Prix par mettre carrée: 843 €/m2
  • Type: Maison de vacances
  • Surface: 70 m2
  • Surface du terrain: 17 a
  • ID Annonce: 1728203

Traits

  • Mis à jour:
    30/03/2024
  • ID Annonce:
    1728203

REAL HOUSE

Kosancic Ivana 8
21000 Novi Sad

177
Voir toute l'offre
Top