Idealno građevinsko zemljište od 2600m2 u Banji Vrdnik -povoljno

Vrdnik, Centar

79,560 €
Building land 2,600 m2

Agencijska oznaka 226

Investirajte u budućnost uz ekskluzivno građevinsko zemljište u srcu Banje Vrdnik!

Sa ponosom predstavljamo jedinstvenu priliku za investiciju - prelepo građevinsko zemljište u Banji Vrdnik, površine 2600 m2, čija cena neće ostati ovako pristupačna dugo!

Ključne prednosti ovo nepokretnosti:

1. Atraktivna lokacija: Smestila se u samom srcu Vrdnika, ovih 2600 m2 predstavljaju idealnu osnovu za vašu buduću investiciju.

2. Fenomenalna vrednost: Sa godišnjim rastom cena nepokretnosti na ovom lokalitetu, ovo je prilika koju ne smete propustiti. Minimalna cena, maksimalna vrednost!

3. Turistički raj: Banja Vrdnik postaje sve popularnija destinacija kako za investitore, tako i za turiste. Investicija u turizam je sada izuzetno racionalna, s obzirom na nezaustavljiv rast broja noćenja.

4. Geostrateški položaj: Uz izgradnju novog koridora, vrednost ovog zemljišta će dodatno porasti. Idealno za sve vrste projekata.

5. Višestruke mogućnosti: Bez obzira da li razmišljate o izgradnji apartmana ili urbanog kompleksa za porodično stanovanje, ovo zemljište pruža odličnu početnu tačku za bilo koji projekat.

6. Blizina gradova: Uz blizinu Novog Sada, Sremske Mitrovice i autoputeva, ova destinacija je praktična kako za kraći odmor, tako i za trajni život.

Predstavljamo vam priliku za gradnju snova!

Nemojte propustiti šansu da postanete deo uspešne priče Banje Vrdnik. Cena je minimalna, lokacija fenomenalna, površina velika - sve što vam treba za početak vašeg projekta.

Kontaktirajte nas odmah kako biste rezervisali svoje mesto u ovom prosperitetnom delu Vrdnika!

Investirajte sa sigurnošću u budućnost koja se gradi - investirajte u Banju Vrdnik!

Kontakt: +381*******

+381*******

Reg. pos. 1734

Information

  • Total price: 79,560 €
  • Type: Building land
  • Surface: 2,600 m2
  • Land surface: 26 a
  • Ad ID: X1-226

Features

  • Updated:
    18/05/2024
  • Ad ID:
    X1-226

NekretnineXpert

Aleksandra Tišme 4
21000 Novi Sad

1734
Other listings for this user
Top