Na prodaju kompleks - etno selo Beli Kamen

Prokuplje

425.000 €
468 €/m2
Sonstiges 909 m2

Etno selo Beli Kamen nalazi se na planini Vidojevici, na samo 16 km od Prokuplja.

U blizini odmarališta Beli Kamen (na 2, 5km) nalazi se i opservatorija na Vidojevici sa najvećim teleskopom na Balkanu. Pored toga, u okolini se nalazi par jezera, malih reka i izvora. Okolina etno kompleksa obiluje bogatim šumama, na mapi Srbije označenim kao popularna lovišta.

U okviru kompleksa nalazi se centralna zgrada sa restoranom sa 3 letnje bašte (senik) i jednom poluzatvorenom terasom. Ukupan kapacitet restorana je 50 mesta u zatvorenom delu sa još 150 u otvorenom i poluotvorenom delu bašte. Smeštajni kapaciteti podeljeni su u dva sektora: 5 brvnara (4 dvokrevetne i 1 trokrevetna) i 4 dvokrevetne sobe iznad restorana . Ukupni smeštajni kapaciteti podrazumevaju 19 ležajeva.

Objekat restorana sa poluzatvorenom terasom u prizemlju objekta smešteni su restoran, kuhinja za potrebe restorana, toaleti, i terasa objekta u funkciji restorana. Na potkrovlju objekta nalaze se 4 dvokrevetne sobe sa kupatilom i terasom sa pogledom na kompleks.

5 Brvnara - Svaka od brvnara je sličnog rasporeda i sastoji se od jedne prostorije sa kupatilom i terasom. Jedna brvnara je trokrevetna, dok su ostale 4 dvokrevetne.

Natkrivena letnja bašta u funkciji restorana - 3 senika - Namenjeni su za smeštaj gostiju restorana, sa kapacitetom od oko 30 osoba.

Kompleks bazena - Kompleks bazena sastoji se od dva bazena različitih dubina, veći i manji bazen. Sa istočne strane dograđen je pomoćni objekat u čijem se sastavu nalazi radionica i mašinska soba za potrebe bezena. Iznad je uređena terasa u funkciji bazena. 2023. godine dograđeni su tuševi, svlačionice i toaleti za potrebe bazena, uređen je plato oko bazena i postavljen je šank.

U okviru samog kompleksa nalazi se uređeni ribnjak bogat ribom, mobilijar za decu i uređene pešačke staze.

Iznad samog kompleksa postoji uređen parking prostor za oko 6 vozila. 2023. godine formiran je novi parking većeg kapaciteta koji se nalazi na susednoj parceli koja je u višegodišnjem zakupu vlasnika predmetnih nepokretnosti.

Angaben

  • Gesamter Preis: 425.000 €
  • Preis pro Quadratmeter: 468 €/m2
  • Objekt: Sonstiges
  • Quadratur: 909 m2
  • Einrichtung: Möbliert
  • Baujahr: 2005
  • Anzeigenchiffre: K23-231

Kennzeichen

  • Terasse
  • Ajouriert:
    17/04/2024
  • Anzeigenchiffre:
    K23-231

KALČA NEKRETNINE


18000 Niš

1646
Alle Anzeigen dieses Agenten Alle Anzeigen dieser Agentur
Top