Na prodaju plac pored reke u popularnom selu Vrmdža, nadomak Sokobanje

Soko Banja, Okolina

51.000 €
Bauland

Život u harmoniji s prirodom na placu pored reke u prelepoj Vrmdži

Dragi ljubitelji prirode, predstavljam vam jedinstvenu priliku za život u netaknutoj lepoti, na placu od 1 hektara i 21 ari, smeštenom u podnožju moćne planine Rtanj, u čarobnom selu Vrmdža (opština Sokobanja).

Pogled i reka: Ovaj izuzetan plac nudi ne samo blagu kosinu u 2 nivoa već i prelep pogled na vrhove Latin Grada, Vrmdže, i daljinu, sa netaknutom prirodom i čistom planinskom vodom koja teče Vrmdžanskom rekom pored samog placa.

Aktivnosti u prirodi: U blizini placa nalazi se prirodno penjalište s 125 smerova za sportsko penjanje, treće po veličini u Srbiji. Osim toga, istražite "Devojački kamen", "Oravičke kule", i "Sokolovicu" su bogatstva koja čine ovu regiju posebnom.

Potencijali placa: Plac je uknjižen, a prema prostornom planu, može se koristiti za industrijsku, zanatsku proizvodnju ili izgradnju poslovno-trgovinskih kompleksa. Posebno je pogodan za seoski turizam, poljoprivrednu proizvodnju i uzgoj životinja.

Infrastruktura i Energetska nezavisnost: Pristupni put je dobar, ucrtan u katastru, a plac je udaljen samo 500 m od zadnje kuće južne strane Vrmdže. Postoji mogućnost priključenja na struju na samo 500m, dok sam plac ima i potencijal za proizvodnju električne energije za vlastite potrebe.

Cena i vlasništvo: Vlasnički status je 1/1, a ukupna cena iznosi 55. 000 eura.

Ova prilika predstavlja savršen spoj harmonije s prirodom, spektakularnog pogleda i raznovrsnih mogućnosti koje nudi. Budite deo zajednice koja ceni jednostavan život u prirodnom okruženju.

Za više informacija i agencijskih obilazaka, kontaktirajte me.

Angaben

  • Gesamter Preis: 51.000 €
  • Objekt: Bauland
  • Grundstückfläche: 121 a
  • Anzeigenchiffre: K23-119

Kennzeichen

  • Ajouriert:
    11/04/2024
  • Anzeigenchiffre:
    K23-119

KALČA NEKRETNINE


18000 Niš

1646
Alle Anzeigen dieses Agenten Alle Anzeigen dieser Agentur
Top