PRODAJA, KUĆA 3464M2, VETERNIČKA RAMPA, NOVI SAD

Novi Sad, Veternička rampa

820.000 €
1.767 €/m2
Haus 464 m2

ŠIFRA:3002819…EKSKLUZIVNO U PRODAJI-VILA LEPEZA…jedinstvena ponuda na novosadskom tržištu nekretnina. Vila rezidencijalnog tipa locirana na atraktivnoj i jednoj od najtraženijih lokacija u Novom Sadu, kada su u pitanju nekretnine ovog tipa. Ekskluzivno u ponudi, Vila Lepeza, jedna od najluksuznijih i najkvalitetnije građenih objekata u Novom Sadu, sagrađena na prostranom placu pravilnog oblika, sa širinom od 20m, koji je potpuno hortikulturno uređen i kao takav ovu savremenu vilu čini dodatno interesantnom za sve vas koji tragete za dobrom nekretninom.

Sa prednje strane, gledano od ulice, organizovana su dva ulaza u dvorište za vozila (sa garažom) koja uključuju i potpuno adaptiran parking izvan dvorišta, to je ukupno 6 parking mesta kao i pešački ulaz. Od ulazne pešačke kapije prilaz vodi do ulaznih vrata i po otvaranju ulaznih vrata, nalazite se u ulaznom galerijskom holu sa polukružnim stepeništem obloženim granitom, dok su parketi u celoj kući od neprikosnovene hrastovine.  

U prizemlju, kuća ima salonski deo sa raskošnim kaminom, ali i odvojen privatni dnevni boravak koji je orijentisan ka zadnjoj strani kuće, sa pogledom na veliko dvorište puno zelenila i sa uređenim travnjakom, dok je u samom uglu dvorišta ozidan roštolj. Radna soba, kuhinja sa ostavom, ceo kompleks kotlarnice, vešernice i teretane, kao i kupatilo i toalet, takođe su sadržaji prizemnog dela. Iz garaže se direktno ulazi u hodnik kuće i tako je garaža tzv. suvom vezom povezana sa ostatkom kuće.

Granitnim stepeništem stižete do sprata kuće i raskošnog galerijskog dela, a na spratu su 4 velike spavaće sobe, dva komforna i prostrana kupatila, raskošne velike terase koje se pružaju celom dužinom zadnje strane kuće.  

Ova prestižna vila kompletno je završena, broji 304m2 grejne površine   60m2 terasa i potkrovlje od 100m2 koje je visokog potencijala is a mogućnošću adaptacije obzirom na fantastične predispozicije zbog kvaliteta gradnje i visine krovne konstrukcije.  Objekat je potpuno infrastrukturno opremljen i povezan na celokupnu infrastrukturu (struja, voda, gas, kanalizacija, telefon, kablovski internet…) PREPORUČUJEM OVU NEKRETNINU…za više informacija agent za KONTAKT: Dragan Rabatić, licenca br. 100, mob:064******* (Solis nekretnine, Novi Sad, upisan u Registar posrednika br. 544, tel: 021*******)…gledanje kuće moguće je SVAKE SUBOTE U PERIODU 10. 00-14. 00, uz prethodnu najavu…

Angaben

  • Gesamter Preis: 820.000 €
  • Preis pro Quadratmeter: 1.767 €/m2
  • Objekt: Haus
  • Quadratur: 464 m2
  • Heizung: Individuelle
  • Zimmeranzahl: 6
  • Grundstückfläche: 6,8 a
  • Anzeigenchiffre: 1547645

Kennzeichen

  • Gebucht
  • Ajouriert:
    25/01/2024
  • Anzeigenchiffre:
    1547645

SOLIS NEKRETNINE

Vojvođanskih brigada 16
21000 Novi Sad

544
Alle Anzeigen des Nutzers
Top