Luksuzna vila sa prekrasnim pogledom

Budva, REŽEVICI I

3.500.000 €
6.364 €/m2
Haus 550 m2

Smještena na zadivljujućem Jadranskom moru, ova luksuzna vila u Crnoj Gori nudi jedinstvenu kombinaciju tradicionalnog šarma i modernog komfora:

— Izgrađena u tradicionalnom stilu, kamena vila odiše bezvremenskom elegancijom i autentičnošću.

„Okružena velikim vrtovima, ova vila pruža spokojno i privatno okruženje.

— Sjajni otvoreni bazen daje spoljašnjem prostoru luksuzan i opušten osećaj.

— Pogled na Jadransko more koji oduzima dah pretvara se svaki dan u slikovit događaj.

— Unutrašnjost vila je uređena isključivo u tradicionalnom stilu, a zidovi su ukrašeni originalnim freskama, stvarajući atmosferu nenadmašne lepote i kulture.

Ova crnogorska vila nudi zaista izuzetno iskustvo smještaja za one koji traže spoj istorije, umjetnosti i prirodnih ljepota na jadranskoj obali.

Tip: Stambena zgradaPovršina kuće: 550 m2Površina parcele: 1. 408 m2Spavaće sobe: 5Kupatila: 5+1Bazen: 12k6, dubina od 1, 6 m do 2, 5 mParking: da (zatvorena garaža za 2 automobila) + parking u blizini kuće

Cena: 3. 500. 000 evra

Na prodaju je jedinstvena kuća, izgrađena po projektu u Crnoj Gori u živopisnom selu Reževići. Ovo mirno selo kombinuje drevnu atmosferu primorskog grada i privlačnost drevnih atrakcija. Arhitektura kuće se savršeno uklapa u ovu atmosferu. Vila je uronjena u vrt, okružena vekovnim drvećem. Kaskadni tereni su ukrašeni mermernim šišarkama i granama japanskog kedra iznad ulazne kapije, stvarajući ambijent sa mirisima šume i mora. Ograde od prirodnog kamena, zelenila, grmlja hortenzije, vekovima starih čempresa i starih maslina, starih više od 150 godina, stvaraju neverovatan pejzaž. Na lokalitetu rastu i razne voćke i egzotične biljke. Ovo je pravi komad raja.

U centru bašte nalazi se bazen od bež kamena sa zlatnim mozaikom. Bazen je opremljen vodopadom, protivstrujom, đakuzijem i grejanjem, kao i tehničkom opremom za korišćenje bez hemikalija i hlora. Raskošna kamena klupa sa saksijama i isklesanim kamenim naslonima od retkog mladog mermera u blizini bazena stvaraju veličanstveni ansambl. Dubina bazena vam omogućava da uživate u sportskom plivanju i opuštanju. Spoljni nameštaj u blizini bazena je napravljen po meri i dizajniran da se harmonično uklopi sa celokupnim ambijentom doma.

Iza kuće se nalazi posebna zgrada sa hamamom koji pruža mogućnost uživanja u opuštanju i brizi o sebi. Na licu mesta se nalaze i sjenice u kojima možete uživati u prijatnom obroku ili čaju.

Struktura kuće:

Ova luksuzna vila ima tri sprata (+prizemlje) sa jedinstvenim dizajnerskim hidrauličnim liftom, koji omogućava lako kretanje od gostinjskog prostora u prizemlju do spavaćih soba iznad. Ovo je idealno rešenje za ugodan boravak.

Ova kuća oduševljava svojim stilom, gde su prirodni materijali u dekoraciji kombinovani sa dizajnerskim ručno rađenim lampama, a plafon na prvom spratu dostiže 4 metra! Ulazna vrata sa vitražima u stilu Tifanija, orijentalnim ogledalima i mnogim starinskim elementima stvaraju atmosferu sofisticiranosti. Ne zaboravimo da pomenemo dva kamina: jedan u dnevnoj sobi, a drugi u glavnoj spavaćoj sobi.

Prvi sprat:

Prvi sprat se sastoji od ulaznog hola sa liftom okruženog širokim stepeništem, velikom garderobom za odeću, ogledalima u orijentalnom stilu i foteljama. Kroz izrezbareni luk nalazimo se odmah u trpezariji – dnevnoj sobi iz koje se ulazi u ognjište sa mekim sofama. Sa druge strane trpezarije vide se velika klizna vrata ukrašena vitražima i kristalnim staklom, iza kojih se nalaze kuhinja i toalet, kao i stepenice za podrum i drugi izlaz u terasu gde je zgrada sa hamam se nalazi. Sve sobe u prizemlju imaju izlaz na terasu i vrt do bazena.

Drugi sprat:

Drugi sprat – 3 spavaće sobe sa sopstvenim luksuznim spavaćim sobama. Ovaj deo kuće je ispunjen ljubavlju i svetlošću, ovde su sakupljene mnoge dekorativne tehnike i elementi, sve je tu za udobnost, za život i zadovoljstvo.

Glavna spavaća soba je dragulj u celoj vili. Velika spavaća soba, sa oslikanim zidovima poznatog umetnika, i udobnim kaminom sa mekim foteljama. Ogromni prozori od poda do plafona sa izlazom na terasu sa pogledom na beskrajnu morsku površinu. Sa terase se pruža pogled na reliktni maslinik, susedna sela i čemprese koji okružuju vilu i čine veličanstvenu celinu koju je stvorila priroda, more, čemprese, šumicu i bazen u dvorištu.

Iza širokih i visokih vrata koja vode u kupatilo, nalazi se prostorija za opuštanje i uživanje u životu, livena kada iz Devona na lavljim kandžama, smeštena direktno naspram prozora, preko puta tuš kabina istog proizvođača, ormarići , fotelje, venecijansko ogledalo iznad umivaonika, ručno rađene zakrivljene lampe radovi su sakupljeni po ekskluzivnim skicama, razni simpatični detalji enterijera u nišama iznad ormana, portal od kamena

Angaben

  • Gesamter Preis: 3.500.000 €
  • Preis pro Quadratmeter: 6.364 €/m2
  • Objekt: Haus
  • Quadratur: 550 m2
  • Zimmeranzahl: 5
  • Bäderanzahl: 5
  • Grundstückfläche: 1.408 a
  • Anzeigenchiffre: 1811204

Kennzeichen

  • Keller
  • Garage
  • Terasse
  • Parkplatz
  • Hof
  • Internet
  • Klimaanlage
  • Ajouriert:
    26/03/2024
  • Anzeigenchiffre:
    1811204

First Realty

Jadranska 23
0 Kotor

Alle Anzeigen des Nutzers
Top