Sarajevo
38 m2
Dogovor
26/12/21
Prodaja
Stan

Apartman 38m2 Snježna dolina Resort Jahorina

Stanpromet. ba - agencija za nekretnine iz svoje ponude za prodaju ekskluzivno najavljuje prodaju apartmana u sklopu planine Jahorine najljepši dragulj prirode "Snježna Dolina"

S ponosom vam predstavljamo arhitektonsku cjelinu u srcu planine Jahorine koji je u građevinskoj fazi i očekivanim završetkom građevinskih radova u Decembru 2021 godine. Apartmanski objekat zajedno sa susjednim objektima čini jednu ugodnu arhitektonsku cjelinu, a u ponudi ima 210 apartmana površina od 31 m2 do 69. 5 m2, prilaz omogućen direktno sa javne saobraćajnice. Objekt je smješten na desnoj strani planiranog Centra apartmanskog dijela naselja Snježna dolina resort. Apartmani koje predstavljamo na fotografijama nose površinu od 38m2 sa odličnim ponoramskim pogledom na samu planinu i prirodu , sastoje se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa izdvojenom kuhinjom, spavaće sobe , kupatila i balkona. Ovaj tip apartmana je smješten od 1 do 4 sprata zgrade sa liftom i 5 spratova što ga čini idealnim za buduće kupce koji žele izabrati spratnost uz privatnost mir i tišinu sa odličnim pogledom.

Uz apartmane su projektovanje i skijašnice koje se dodatno kupuju, kada je u pitanju parking prostor dovoljan broj parking mjesta obezbjeđen vlasnicima i posjetiocima uz opciju iznajmljivanja projektovan na -1 podzemnoj etaži Resorta.

Što se tiče standarda gradnje možemo istaći sljedeće:

· Prvoklasni hrastov parket,

· Vrhunska Termo izolacija(Termo blok i vuna)

· Blindirana ulazna vrata,

· Grijanje na konvektore sa pripremom Smart mobilna App Androi i IOs,

· Kompletno opremljena kupatila,

· Vanjska stolarija kombinacija Drvo-Alu sa duplom termopan zvučnom izolacijom i LOW-e staklima.

· Svaki stan posjeduje dimnjak za Kamin kako bi upotpunili planinski užitak!

Sam resort kroz svoja dva dijela čini jednu potpunu cjelinu, prvi dio apartmansko naselje kroz 7 lamela/zgrada skupa sa drugim dijelom Resorta koji podrazumijeva moderni Hotelski dio sa svim sadržajima po uzoru na najbolje svjetske ski resorte i destinacije.

Ovaj kompleks uz hotel od 5* U sklopu apartmanskog naselja moći će te pronaći sve potrebno za Vaš savršeni ambijent kao i sve potrebne stvari za relaksaciju i rekreaciju:

Restoran, Kafe Bar, Hotel, Teretana, Spa i Wellnes, Bazen, Sale za sastanke, Sauna, đečije igraonice i još mnogo toga.

30m od resorta se nalazi ski staza koja je povezana sa drugim stazama i ski lift sa rasvjetom, sistemom vještačkog osnježivanja kao i poligon za đecu.

Zbog atraktivne lokacije i blizine sadržaja atraktivni kao investicija za iznajmljivanje u slučaju da kupac želi da se bavi izdavanjem apartmana gostima Snježna Dolina Resort u mogućnosti je ponuditi kompletnu uslugu Kupcima koji žele iznajmljivati kupljeni apartman gostima.

naš Resort u sklopu svog Hotela i operative nudi kompletnu uslugu pri iznajmljivanju apartmana gostima i turistima a što podrazumijeva potpuni menadžment (reklamiranje, spremačica, čistačica, prijem gostiju u apartmane, ispraćanje, naplatu) i sve to po jedinstvenoj nadoknadi od samo 10%!

A ostatak 90% u korist vlasnika apartmana. Ovom jedinstvenom ponudom želimo svim svojim kupcima omogućiti jako brz i kvalitetan povrat ulaganja u naš Resort kroz odličan godišnji povrat investicije.

Lokacija:

Apartmanski objekt se nalazi na desnoj strani planinskog Centra u neposrednoj blizini ski staze. Sa nadmorskom visinom od 1. 595m lokacija pruža idealan planinski ugođaj svim zaljubljenicima prirode i rekreativcima, kako u zimskom tako i u ljetnom periodu. Jahorina je ljeti prekrivena bogatim zelenilom, a zimi i do 3m visokim snijegom. U neposrednoj blizini objekta su smješteni brojni sportsko rekreativni sadržaji i hotelski kompleksi, koji uveliko doprinose potpunom ugođaju po kojem je Jahorina poznata. Od centra Sarajeva apartmani su udaljeni samo 25km, a obzirom da je Jahorina olimpijska planina, odlično je posjećena tokom cijele godine, kako od ljubitelja prirode tako i od mnogobrojnih turista, koji dolaze uživati u odmoru i rekreaciji koje pruža ova olimpijska ljepotica.

Planinski ugođaj i ambijent smješten gđe netaknuta priroda dominira. Jahorina-olimpijska ljepotica i naselje Obućina bare u neposrednoj blizini naselja Šator. To je mikrolokacija naše i vaše Snježne doline!

Na linku ispod možete pogledati detaljno naš 360° virtualni prikaz apartmana.

Stanpromet. ba - agencija za nekretnine

Agent Hadis

062830830

Agent Haris

062801801

ID CODE: 501252

Haris Kadić

Agent

Mob: 062801801

Tel: 033842555

E-mail: agencija@stanpromet. ba

www. stanpromet. ba

Hadis Kadić

Agent

Mob: 062830830

Tel: 033842555

E-mail: info@stanpromet. ba

www. stanpromet. ba


S28-246481
Stan
2
5
1
2021
Sarajevo
StanPromet
Klikni na *** za prikaz celog broja telefona
Grbavicka 8b
Ostali oglasi ovog korisnika

Slični oglasi:

21/12/21
Stan
Sarajevo
Vogošća
109 m2
Dogovor

Novogradnja Villa Terrazza stan A1 četverosoban

S28-153351
4
Prodaja
14/12/21
Stan
S28-244788
3
Prodaja
17/12/21
Stan
Sarajevo
Novo Sarajevo
92 m2
Dogovor

trosoban stan Novogradnja Sarajevo

S28-243090
3
Prodaja
17/12/21
Stan
Sarajevo
Novo Sarajevo
144 m2
Dogovor

prodaja petosoban stan Novogradnja Sarajevo

S28-243088
5
Prodaja
 
nadjidom.com