Od danas ponosni članovi IAB Serbia

Dragi naši,

Kao što znate, od osnivanja portala pa do danas, trudimo se da konstantno napredujemo, radimo na modernizaciji, optimizaciji, a pre svega kvalitetu informacija koje plasiramo.

U prethodnom periodu potvrdu smo dobili u vidu porasta broja poseta u poređenju sa istim periodom prošle godine!

Takođe broj upita se povećao što nam agencije svakodnevno potvrđuju, ali i porast novih agencija koje nas prepoznaju kao pravog partnera u oglašavanju ide u korist ovim informacijama.

Kao logičan korak koji smo želeli da napravimo i smatrali ga neminovni za dalji razvoj našeg portala u smeru praćenja trendova u oglašavanju, je učlanjenje u IAB Serbia.

Interactive Advertising Bureau Serbia je udruženje koje se bavi pružanjem aktivne podrške rastu i razvoju tržišta digitalnog i interaktivnog marketinga u Srbiji, kao deo globalne IAB mreže i član IAB Europe.

IAB Serbia je u potpunosti posvećen konstantnom razvoju lokalnog digitalnog i interaktivnog tržišta, pružanjem adekvatnih edukativnih sadržaja svim zainteresovanim stranama, omogućavanjem veće transparentnosti tržišta i promocijom evropskih IAB vrednosti na lokalnom nivou.

Naravno, ovde nećemo stati, već ćemo se truditi da idalje opravdamo Vaša očekivanja, kao što je do sada i bio slučaj.

Tim portala NadjiDom.com

Pošalji komentar

*